Enfrontament en el plenari: Reme acusa a Civera de «masclista» i ell de «sinvergüenza»

Moment tens en el ple de l’ajuntament al torn de preguntes entre Reme Mazzolari i Manolo Civera, que acabà amb la retirada de la paraula a la portaveu del PP, després d’un rifi-rafe d’insults davant una pregunta de la popular sobre el centre de menors d’El Prat.

Tot va començar, quan en l’última qüestió, al torn de Precs i Preguntes del Ple de l’Ajuntament de dijous, a les 23.50, Reme Mazzolari mostrà uns papers, que va nominar com el «tercer informe» i que, segons ella, té l’ajuntament des del 20 de febrer de 2018 sobre l’estat dels edificis d’El Prat. Mazzolari va acusar l’alcalde d’haver-li negat la seua existència i d’obscurantisme per no haver-los ensenyat, quan ella els havia demanat en plens anteriors. «Com diu el refrany, se pilla abans a un mentirós que a un coixo..» va dir Mazzolari, despertant l’enuig de l’alcalde que li va instar a retractar-se de l’insult de mentider o li retirava la paraula.

Ahí va començar un creuament de crits i insults que varen pujar el to del debat plenari, amb acusacions que van incloure els termes masclista i sinvergüenza, entre les dues parts, entrant en l’àmbit personal: «No sap més que enredar, insultadora, té la cara més dura« va espetar l’alcalde. Reme per la seua banda, amb l’informe en la mà, es va negar a retractar-se «vostè a mi sí que m’ha dit mentidera en el Ple, jo a vostè no. És un masclista» va contraatacar Mazzolari.

(minut 4:58:11)

«O me demana disculpes o li retire la paraula» va repetir Civera. Finalment i després de minuts de tensió i un to de veu més que elevat, l’alcalde va retirar la paraula a la portaveu popular en un dels moments més tensos i desagradables d’esta legislatura.

 

2 Comentarios

  1. «Masclista»? Sra. Mazzolari on estava vostè abans del ple? Potser no va vore l’alcalde manifestant-se en contra d’una decisió judicial nefasta? a vostè no la varen vore. Sembla que les dones del PP són feministes quan els convé, no?

  2. Llíria no solo tiene a un Alcalde mentiroso y faltón que insulta a la oposición y a los llirianos siempre que tiene ocasión. Es además, un machista de tomo y lomo como demuestra éste y cualquier vídeo de los Plenos que se emiten en youtube. Vergüenza.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here