Votacions Jornada Continua: CEIP Sant Vicent sí, CEIP Sant Miguel no.

Les votacions de les famílies per canviar o no a Jornada continua deixen als dos col·legis públics de Llíria diferents resultats: El CEIP Sant Vicent ha votat que sí al canvi a jornada continua que es produirà a partir d’octubre. Per la seua banda, el CEIP Sant Miguel no ha aconseguit superar el 55% del cens que era necessari per llei per poder canviar a Jornada continua l’any que ve i que ja era una de les preocupacions de la direcció del centre la setmana passada segons ens van contar a una entrevista a La Veu de Llíria.

Este dimecres passat era el dia de vot presencial, malgrat que al llarg de tota la setmana s’havia habilitat el vot per correu, per fer la participació més gran possible de les famílies i arribar al 55% del cens que marcava la llei. Passades les 9.30 de la nit de dimecres, es produïa el recompte de vots als coles.

Al CEIP Sant Vicent una gran alegria esclatava a partir de les 9.30 i és que hi havia prou unificació entre les famílies en favor del canvi. Una unanimitat que es manifesta als resultats de les votacions: Un target de votants de 69% del cens de vots possibles i un 58% de vots a favor de la Jornada continua.

 

 

Mentrestant, al CEIP Sant Miguel, on si hi havia hagut més debat i controvèrsia sobre el canvi horari, no ha arribat a votar a favor el 55% del cens, per la qual cosa encara que han estat més famílies les que s’han decantat pel si al canvi a jornada continua, el procés ha quedat invalidat, i ara queden fora d’este canvi d’horari escolar pel curs que ve. Els resultats han estat els següents: 427 a favor la qual cosa suposa un 45% del cens a favor, un 20% del cens en contra, 1% nul, i un 34% que no han votat. El CEIP Sant Miguel era el tercer any consecutiu que intentava este canvi a jornada continua.

Este matí les direccions dels dos coles de Llíria han anat a portar els resultats i els actes a la Conselleria. Ara comença un termini per reclamacions fins al dia 30, però si tot està en ordre l’any que ve, el CEIP Sant Vicent si aplicarà el canvi a jornada continua, mentre que el CEIP Sant Miguel continuarà amb l’horari escolar partit.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here