Andrea Torres torna a Llíria, amb l’espectacle eco-feminista “MUUchachitas”

Fa quasi un any que la ballarina edetana Andrea Torres actuava per primera vegada al seu poble dins el Festival de dansa “Llíria Escénica” amb l’obra “Seyahat”. Ara torna amb l’espectacle “MUUchachitas de Dunatacà, la companyia que va crear junt a 9 amigues més, professionals de la dansa.

Parlem amb Andrea Torres, per vore que ens han preparat esta vegada.

 

MUUchachitas és l’obra que representaran divendres. “És la primera peça llarga que crearem just fa un any per la setmana de la dona del 2017, i crec que ens defineix com a companyia, pel tema i per ser la primera. Per això és tan especial” ens comenta la ballarina edetana que ha actuat a Mèxic, Alemanya o Russafa i que este divendres torna a actuar a Llíria, al Teatre de la Banda Primitiva.

MUUchachitas, dirigida per Julia Irango compta amb 5 intèrprets: 4 ballarines i una actriu damunt l’escenari. “Es defineix com una obra eco-feminista, retracta la Dona Vaca en la granja del patriarcat” ens explica Andrea.

Una obra fresca, gamberra que han estat representant al llarg d’este any en teatres, però també als Instituts “l’hem estat representant per un públic adolescent als Instituts, i l’acollida ha estat sorprenent. Ha estat molt estimulant. Ens pregunten coses sobre feminisme, sobre com va nàixer l’obra, sobre la professió de ballarina o actriu” comenta emocionada sobre l’experiència amb adolescents.

De fet, divendres al matí, en el teatre Banda primitiva faran una representació per a 800 alumnes d’Institut, “amb debat i xarradeta després de l’actuació, és molt estimulant esta part” assenyala Andrea.

A la nit, es farà la representació per a tot el públic interessat. “Els convidem a tots. A mi em fa molta il·lusió ballar en Llíria, en un Teatre del meu poble. La vegada anterior va ser una peça curta de carrer, esta vegada i en el teatre va ser molt important per mi i per la companyia” finalitza Andrea Torres.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here