Llíria enDansa celebra el Dia Internacional de la Dansa

L’acte central d’esta commemoració es realitzarà el dissabte 28 d’abril

Llíria es troba immersa en la celebració del Dia Internacional de la Dansa, amb una nova edició d’enDansa. L’Escola Municipal de Dansa de Llíria, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, està realitzant, durant tota la setmana, una sèrie d’actes que trauen la dansa als carrers del municipi.

De tota manera, l’acte principal de la commemoració – el Dia Internacional de la Dansa és el pròxim diumenge 29 d’abril – serà el dissabte 28 d’abril. Eixe dia la dansa eixirà al carrer, amb un recorregut itinerant, que finalitzarà – ja ho va fer l’any passat – amb un flashmob. A partir de les 18.30 hores, els alumnes de l’Escola Municipal de Dansa de Llíria faran un seguit d’exhibicions, en què ballaran al ritme dels diferents estils que s’imparteixen en el centre: clàssic, lindy hop, flamenc, salsa, dansa oriental, espanyola, contemporània i urbana.

Les exhibicions visitaran cinc punts diferents: l’Escola Municipal de Dansa, l’església de la San, el Convent i Església del Remei, la parròquia de Sant Francesc i la Plaça Major. Allí acabarà este recorregut itinerant, amb l’anunciat i esperadíssim flashmob.

El punt final a les celebracions del Dia Internacional de la Dansa serà una vetlada de ball social, que estarà amenitzada pel grup musical Son d’ací. Un any més, enDansa traurà el ball als carrers del nostre poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here