“Els quatre genets de l’Apocalipsi” arriba a Llíria

L’Ajuntament de Llíria oferix dins de la seua programació cultural del mes de maig l’obra de teatre “El quatre genets de l’Apocalipsi” de Vicente Blasco Ibáñez. Es tracta d’una adaptació al valencià de la companyia Teatre del Poble Valencià sobre la novel·la més universal del cèlebre escriptor valencià.

La representació tindrà lloc dimarts que ve 1 de maig  a les 19.00 hores en el teatre de la Banda Primitiva de Llíria i les localitats podran adquirir-se des de demà dimarts 24 i fins al 30 d’abril, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores en el departament de Cultura de l’Ajuntament de Llíria situat, en la plaça Major núm. 11, porta 2, i en la taquilla del teatre des d’una hora abans de la funció. El preu de les entrades és de 5 euros.

“Els quatre genets de l’Apocalipsi” relata la peripècia vital de dos famílies amb un origen comú que acaben combatent en dos bàndols oposats en la Primera Guerra Mundial. Dos famílies enfrontades i dos amants enamorats viuen el destí que marca la conflagració. Esta obra de teatre és una versió de Juli Disla sota la direcció d’Imma Sancho i està interpretada per Empar Canet, Vanessa Cano, Enric Juezas, Borja López Collado , María Maroto, Carles Sanjaime , Bruno Tamarit  y Guille Zavala.

Esta adaptació teatral ha sigut promoguda per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana dins dels actes de commemoració que es van celebrar l’any 2017 per a celebrar el 150 aniversari del naixement de Blasco Ibáñez.

Conta, a més, amb una nominació per als premis MAX al Millor Disseny de Vestuari per Pascual Peris, així mateix el sindicat d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) ha guardonat recentment a un dels seus actors, Carles Sanjaime com la millor interpretació masculina pel seu paper de Marcelo en esta obra.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here