Lectura del Quixot i el Tirant: el col·legi Santa Ana celebra el Dia del Llibre

El centre també ha repartit els premis del I Concurs de Micro-relats Santa Ana

El Col·legi Santa Ana ha celebrat hui el Dia del Llibre. I ho ha fet d’una manera molt especial: amb la lectura continuada d’El Quixot i del Tirant Lo Blanch. Des de primera hora del matí, els alumnes i professors del centre s’han reunit a l’esplai del centre per llegir les dos obres referents de les nostres llengües. El Quixot de Miguel de Cervantes i Tirant Lo Blanch de Joanot Martorell.

A més d’esta lectura continuada, els alumnes de secundària han visitat els alumnes d’Infantil i del primer cicle de Primària per llegir-los contes i acostar l’hàbit de la lectura als alumnes més menuts del centre.

I és que el centre no sols està vivint el Dia del Llibre amb totes estes activitats, sinó que també s’ha vestit de gal·la per a l’ocasió. Els corredors de l’escola estan decorats amb portades de llibres, frases que conviden a la lectura i recomanacions literàries dels alumnes d’Educació Primària, que han compartit amb els seus companys el seu llibre preferit.

«És molt important realitzar totes estes activitats per fomentar la lectura» explica Reme Coronel, cap del departament de Llengües del Col·legi Santa Ana. «Hui en dia els alumnes són molt tecnològics i no són tan donats a llegir llibres».

El Col·legi Santa Ana, a més, ha atorgat hui els premis del I Concurs de Micro-Relats del centre, en què han participat els alumnes de tercer i quart d’ESO. Els guanyadors del primer, segon i tercer premi per curs han rebut com a premi un rellotge electrònic, uns auriculars portàtils i una agenda, respectivament.

Els alumnes premiats han sigut:

3ESO

  • Primer Premi: Cristina Marí per Sueños
  • Segon Premi: Marina Navarro per Un negro infierno
  • Tercer Premi: Lucía Sánchez per La Falda

4ESO

  • Primer Premi: Emma Navarro per Paz
  • Segon Premi: Sergio Calera per Un negro infierno
  • Tercer Premi: Paula Ferrando per La magia de la oscuridad

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here