El Teatret de Sant Francesc realitza un càsting per al musical ‘El diluvio que viene’

Les audicions se celebren el pròxim diumenge 6 de maig a les 17 hores

T’agrada cantar, ballar o fer teatre? Si és així, pots unir-te a la pròxima producció d’El Teatret de Sant Francesc: el musical El Diluvio que Viene. I és que l’associació realitza una sessió de càsting el pròxim diumenge 6 de maig, a partir de les 17 hores.

Per a tots aquells interessats sols hi ha dos requisits: ser major d’edat i tenir ganes de passar-ho bé fent teatre. De tota manera, l’associació podrà resoldre tots els dubtes, a través de la seua pàgina de Facebook, El Teatret de Sant Francesc. A banda, el grup de Teatre rebrà les inscripcions per al càsting en el correu electrònic teatretdesanfrances@gmail.com.

«Estem preparant una gran producció i necessitem gent per participar en el grup de ball i en el cor» explica Paco Ibáñez, director teatral d’El Diluvio Que Viene. «Som un grup de teatre amateur que ens agrada afrontar nous reptes i amb moltes ganes de divertir-se i passar-ho bé».

El Diluvio Que Viene és una comèdia-musical en dos actes estrenada en Itàlia en 1974. És un musical creat per Pietro Garinei i Sandro Giovanni, que adapta la novel·la After me the deluge de David Forest. Conta la història de Silvestre, el sacerdot d’una xicoteta aldea, que rep l’encàrrec de construir una arca, quan Déu li comunica que pensa enviar un segon Diluvi Universal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here