La campanya ‘Anem al teatre’ reunirà a més de 3.800 escolars

Anem al Teatre ha començat hui amb la representació de Les cartes del Quixot

Un total de 3.800 escolars de Llíria gaudiran del teatre, gràcies a la campanya Anem al Teatre, que ha començat hui i que s’allargarà fins al pròxim 15 de maig. Com cada any, esta campanya, promoguda per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Llíria, fomenta el teatre entre els alumnes dels centres escolars del municipi, perquè s’apropen a les arts escèniques, a través d’una variada selecció de títols.

L’obra Les cartes del Quixot de la companyia Tramant Teatre ha obert l’actual edició d’Anem al Teatre al teatre de la Llar dels Jubilats. Durant el pròxim mes, s’interpretaran un total de 14 obres, tant en valencià i castellà, adaptades per als i les alumnes dels diferents nivells educatius: primària, secundària i batxillerat.

Algunes de les obres que formen part d’Anem al Teatre 2018 són Quatre-cents de la companyia Crit; El sueño de las galaxias de Bullanga; i Green Planet i Contes en femení plural, ambdues produccions de la companyia Teatre Buffo.

A més, els alumnes de 3r i 4t d’ESO gaudiran de l’espectacle de dansa Muchachitas de la companyia Dunatacà. Es tracta d’una producció reivindicativa que, a través el moviment, reclama un món més just on realment tots els sers puguen viure en harmonia. Esta representació, destinada a tots els públics, realitzarà una sessió especial el pròxim 27 d’abril al teatre de la Unió Musical, organitzada per les regidories de Cultura i Polítiques Inclusives i Benestar Social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here