El Club Edeta i uns 300 corredors, gaudeixen de la VII Cursa Popular de Sant Vicent

El Club Atletisme Llíria ha omplit del seu tradicional color taronja els carrers de Llíria, dins la cursa Popular de Sant Vicent 2018 que organitza la Majoralia. Una cursa molt especial pels edetans que corren a casa i on a més dels nostres atletes hi havia corredors de clubs dels voltants com Benaguasil, Vilamarxant o València, que no volgueren perdre’s una de les curses més boniques del Circuit de Carreres Populars del Camp del Túria. Tant és així, que més de 300 corredors participaren en la carrera organitzada pels festers de sant Vicent.

Vídeo cedit per Esther de Twinner Edeta Running

Molta gent volgué acostar-se a la plaça Major per vore l’eixida i l’arribada de la cursa que va guanyar David Aparicio que va fer els 10 km de la cursa amb un temps de 34:45 minuts. En la línia d’arribada Mari Fina i Vicent Castellano, varen rebre als guanyadors, així com a tots els participants, als que varen obsequiar amb una borsa de la Federació del comerç. El Club Edeta va guanyar el pernil, per ser el Club més nombrós que participava en la carrera. La batukada Perku València va amenitzar la Carrera per tot el públic assistent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here