José Vicente Cavero, Lucía Garrido i Elena Markovic; entre els millors alumnes de secundària de tota la Comunitat Valenciana

Els edetans van rebre esta distinció de la Conselleria d’Educació a finals de març

Tres alumnes de secundària de Llíria es troben entre els millors estudiants de tota la Comunitat Valenciana i han rebut el títol d’alumnes excel·lents concedit per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Els tres van recollir les seues distincions en un acte celebrat el passat 27 de març en el Palau de les Arts.

Els alumnes dels centres de Llíria, que se sumen als 12 alumnes de primària distingits, pertanyen al Centre Privat Francisco Llopis Latorre i a l’IES Laurona. Ells són:

  • José Vicente Cavero Merino del Centre Privat Francisco Llopis Latorre
  • Lucía Garrido Mañez de l’IES Laurona
  • Elena Markovic Prokic de l’IES Laurona

Ells tres van finalitzar els seus estudis de l’Ensenyança Secundària Obligatòria (ESO) en el curs 2016-2017. La seua mitjana – molt propera al 10 – els ha fet valedors d’esta distinció de la Conselleria d’Educació, que s’inclourà en els seus expedients acadèmics, a través d’una diligència específica.

L’any passat, van ser cinc els alumnes d’ESO els que van aconseguir la distinció de la Conselleria: Christian Valero Expósito d’EL Prat; Yassu Elbouzaydy Elgueddari, Santa Ana; Jose Miguel Navarro Igual, Santa Ana; Patricia Alfonso Navarro, IES Camp de Túria; i Anna Lizondo i Navarro, IES Camp de Túria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here