Els festers de Sant Vicent triomfen amb ‘Qui mos mana fer teatre’

L’agilitat i l’originalitat de l’obra i el bon paper dels actors van oferir una nit molt divertida

Nit de teatre a les festes de Sant Vicent! I no una nit de teatre qualsevol perquè van ser els membres de la Clavaria i Majoralia de Sant Vicent 2018, els que es van convertir en actors per interpretar l’obra còmica Qui mos mana fer teatre. Una obra divertida i àgil, amb què els majorals van fer riure al públic que, a pesar del fred, va assistir al Teatre de la Unió Musical.

Qui mos mana fer teatre era una obra dins d’una altra obra. I és que els personatges estaven assajant per a l’estrena d’una obra teatral còmica, amb els problemes habituals de les representacions teatrals: els oblits en el guió, les equivocacions, els nervis del director…. Al cap i a la fi, una comèdia dins d’una alta comèdia.

Els festers de Sant Vicent van fer riure amb els diferents gags, amb unes molt bones interpretacions. Encara que va haver-hi un paper que va destacar: el de Clotilda, interpretat per Glòria Castellano, qui va portar gran part del pes de la representació.

No és la primera volta que els Festers de Sant Vicent s’atreveixen amb el teatre. L’any passat van posar sobre l’escenari el sainet Mort d’un viatjant. Però ahir van demostrar que poden enfrontar-se a una obra de major envergadura que un sainet. I, a més, amb una bona producció i escenografia.

I a la fi, els artistes van rebre la recompensa dels aplaudiments del públic, que va esclatar en finalitzar la representació. Una llàstima que el mal oratge vaja fer que l’aforo no es completara.

El teatre va agafar el relleu a la diversió i la devoció de dilluns, amb la Rogativa i la Montecarlo; i a les imitacions d’Este Llirià Em Sona. Esta nit serà el torn de la música, amb l’actuació de la cantant Carmen París.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here