Lluís Pérez caracteritzat de Salvador Sobral guanya “Este Llirià em sona”

MªÁngeles Almela, imitant a Aitana Ocaña d’OT, va guanyar el premi especial del públic

El guanyador d’Eurovisió Salvador Sobral, o siga l’artista edetà Lluís Pérez Tordera, ha guanyat la primera edició del Concurs “Este Llirià em sona”, que es va celebrar ahir al teatre de la Unió amb motiu de les Festes de sant Vicent.

I és que per primera vegada s’instaurava un concurs on els participants, artistes locals de Llíria i dels voltants, havien d’imitar als seus ídols musicals. Els dobles de SobralAmaia i Alfred d’Operación triunfo, Aitana Ocaña, Adele, Nino Bravo, Louis Armstrong o Ray Charles varen desfilar per l’escenari de La Unió, caracteritzats pels artistes edetans. Una curada producció de llums, so i organització va fer que el nombrós públic que va assistir gaudira com si estigueren de veritat a Eurovisió.

La primera a pujar a l’escenari va ser MªÁngeles Almela, que va interpretar Arde d’Aitana Ocaña. Una actuació que li va donar el premi del públic que es votava per una app del mòbil entre tots els assistents. La segona actuació va ser la de la joveníssima artista de Llíria, Miranda Bou, que amb tan sols 13 anys va pujar a l’escenari amb mestria per imitar a Adele.

Després vingué el torn de Lluís Pérez, irreconeixible amb la seua caracterització del portuguès Salvador Sobral. La seua actuació li va valdre el primer premi del concurs, ab els 68 punts que va rebre per part del jurat, per la seua caracterització, la sensibilitat amb què va interpretar i la veu en directe que va deixar a tots els assistents emocionats. “Era la primera vegada que cantava en públic i no m’esperava guanyar” ens conta Lluís Pérez, que a més és un dels dos periodistes encarregats d’este mitja de comunicació.

El quart artista va ser Javi, que va interpretar a Ray Chales i Louis Amstrong i que li va valdre el segon lloc de la classificació del concurs. Una actuació on la caracterització i les taules damunt de l’escenari d’este experimentat artista edetà varen fer que el públic i jurat gaudira, riera i aplaudira amb ganes. Nino Bravo i Amaia i Alfred d’Eurovisió varen ser els darrers en pujar a l’escenari, acabant en tercera posició.

Este Llirià Em Sona va ser un format de concurs que va agradar molt al públic. Una primera edició d’un concurs que tant pel nivell dels artistes, com per la resposta del públic i la bona realització per part de l’organització, pareix que ha vingut al poble per quedar-se.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here