‘Simply the best’: 25 anys del Conservatori de Música de Llíria en MAJÚSCULES

Fotos: Guillermo González, Special One

Alumnes i professors oferiren un espectacle de dues hores amb música i veus en directe

25 anys no es compleixen tots els dies i menys si eres el Conservatori Professional de Música de Llíria. Per això, els professors i alumnes es posaran un repte: un musical amb música i veus en directe que fera un repàs per la millor música pop-rock dels anys 80 i 90. I així és com va nàixer  el musical Simply the best, que va vore la llum el passat diumenge, dintre de les festes de Sant Vicent.

Els professors i alumnes del Conservatori van oferir un espectacle en majúscules, que va fer somiar a les més de 3.000 persones que van abarrotar el pavelló Pla de l’Arc (feia anys que no es veia el recinte tan ple). I a més, es tractava d’un espectacle solidari. Els més de 6.000€ recaptats se destinaran a la lluita contra el càncer i, també, per a la conservació de l’Ermita de Sant Vicent, declarada Temple Jubilar.

Durant les dues hores de l’espectacle, el públic va entregar-se i emocionar-se amb totes i cadascuna de les cançons. Els més de 300 participants – entre professors, alumnes, membres de l’Acadèmia Europa i l’Escola Professional de Dansa de València – van realitzar un recorregut per algunes de les cançons més icòniques del pop anglosaxó, com I have nothing – es va portar l’ovació de la nit -, What a feeling, Bohemian Raphsody, Thriller, No woman no cry; entre altres.

Fotos: Guillermo González

I entre cançó i cançó, Leire i Carlos van conduir l’espectacle de manera molt natural, amb taules sobre l’escenari. Un guió senzill – s’haguera agraït que haguera sigut en valencià – amb què els dos tractaven de descobrir què era “simplement el millor” a la vida. Fins que a la fi, van descobrir que les xicotetes coses i l’amistat i l’amor són les que realment paguen la pena.

Fotos: Guillermo González

A més, l’espectacle va comptar amb una gran producció tècnica que va enriquir tremendament l’espectacle. Retransmissió en directe, llums i so van potenciar el musical Simply the best.

Foto: Guillermo González

L’emocionant tema We are the world va servir per posar el punt final al musical Simply the best, amb què el Conservatori Professional de Música de Llíria va celebrar els seus 25 anys de vida. Un gran espectacle, fruit de tot l’esforç i la dedicació dels professors i alumnes del centre. Enhorabona a tots!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here