El pregó inicia, de manera oficial, les festes de Sant Vicent 2018

Una cercavila, des de l’Ajuntament fins al teatre, va precedir l’acte protocol·lari

Les festes de Sant Vicent ja han començat! Ho van fer ahir, de manera oficial, amb el pregó de les Festes. La Confraria de Sant Vicent; Fina i Vicente i els seus majorals; els membres de l’Ajuntament de Llíria i tots els veïns i veïnes que van voler assistir; es van reunir en el Teatre de la Banda Primitiva, per donar la benvinguda a les festes de Sant Vicent.

L’acte protocol·lari va estar presentat pel periodista Nani Pérez. Ell va ser l’encarregat de fer un repàs a tots els actes que conformen les festes de Sant Vicent 2018, que pots consultar a este enllaç. A continuació, va actuar com a pregoner el dominic Fray Vicente Cristóbal, qui va transmetre la devoció pel nostre copatró, en un discurs en què va tenir moltes referències a Llíria i a la visita de Sant Vicent al nostre poble i al seu Miracle.

Una volta acabat el seu discurs, el president de la Confraria, Toni Castellano, li va fer entrega d’una reproducció en 3D de la imatge processional de Sant Vicent Ferrer de Llíria; imatge que es posarà a la venda en les pròximes setmanes perquè tots els fidels puguen tenir una reproducció a les seues cases.

Per últim, Fina i Vicente van pujar a l’escenari, en el seu tercer any com a Clavaris. Ells van agrair a totes les parts implicades – Confraria, Majoralia, Ajuntament de Llíria i confrares i col·laboradors – la seua contribució per “donar llum a les nostres festes”. Una volta finalitzat el seu discurs, van fer entrega d’un record a tots i cadascun dels majorals que han encapçalat les festes de Sant Vicent els anys 2016, 2017 i 2018.

Abans de l’acte protocol·lari, es va realitzar una cercavila des de l’Ajuntament de Llíria fins al Teatre de la Banda Primitiva, en què van participar la Clavaria i Majoralia 2018, la Confraria de Sant Vicent i la resta d’autoritats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here