Este Llirià Em Sona comptarà amb 8 actuacions “amb molt bon nivell”

Els organitzadors preparen els últims detalls amb una producció “molt cuidada”
El concurs es disputarà el dimarts 10 d’abril, a les 22 hores, al Teatre de la Unió Musical

El concurs Este Llirià Em Sona és una de les principals novetats de les festes de Sant Vicent 2018. El pròxim dimarts 10 d’abril, al Teatre de la Unió Musical, una desena d’artistes locals i dels voltants demostraran els seus dots en el cant i la imitació, en una vetllada única i irrepetible.

Pocs dies abans de la celebració del concurs, s’ultimen els preparatius perquè es tracta “d’un espectacle que hem cuidat molt“, en paraules del regidor de Festes, Pedro Vicente. “Hem creat un logotip, que estarà present en la taula del jurat; una sintonia i, també, hem buscat un jurat adequat per valorar la competició”.

Entre els membres del jurat, hi ha especialistes en música, comunicació i teatre; com per exemple, el cantant de Bajoqueta Rock o altres professionals del món de la música. Huit seran les actuacions que competiran per aconseguir un dels tres premis del jurat o el premi del públic, que votarà pel seu artista preferit, en una votació telemàtica.

El jurat i el públic seran els encarregats de valorar les huit actuacions de la nit, en un concurs que ha sorprès pel seu alt nivell. “Ens hem endut una gran sorpresa amb el nivell dels participants” explica Vicente Castellano, Clavari de Sant Vicent 2018. “Hi ha gent que ja té experiència en el món del cant i l’espectacle i altres que són una incògnita total”.

En total, hi haurà huit actuacions. Alguns actuen com a solistes i altres ho faran en duets. I les eleccions dels participants – algunes de les imitacions són Amaia i Alfred, Aitana Ocaña, Nino Bravo, Louis Armstrong, Ray Charles o Salvador Sobral – oferiran un espectacle variat, amb artistes de diferents estils.

“Este Llirià Em Sona és també una aposta per posar en valor a la gent del nostre poble” afirma Pedro Vicente. “Llíria és un poble d’artistes i hi ha molta gent que té un vessant musical, allunyada de les bandes de música. Hem apostat molt fort pel concurs i la idea és que es repetisca“.

El pròxim dimarts 10 d’abril, a les 22 hores, el Teatre de la Unió Musical acollirà la primera edició d’Este Llirià Em Sona. T’ho penses perdre?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here