Valeria Aleixandre, seleccionada per al Programa de Tecnificació de València

El Programa de Tecnificació és un programa específic en què participa un grup reduït de gimnastes

La jove gimnasta Valeria Aleixandre, pertanyent al Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria, ha sigut seleccionada per al Programa de Tecnificació de la Gimnàstica Rítmica Valenciana. D’aquesta manera, l’esportista formarà part d’un reduït grup de gimnastes de tota la València.

Valeria va participar en les jornades de selecció de gimnastes, que van tenir lloc el passat dijous 28 de març, en la localitat valenciana de Riba-Roja. Allí, l’edetana va demostrar tot el seu talent i les seues aptituds i va captar l’atenció dels membres d’este programa.

Este diumenge 8 d’abril, Valeria Aleixandra participarà, per primera volta, en este Programa de Tecnificació que, en esta ocasió, es reuneix en el pavelló de Burjassot. Dintre d’este programa, les gimnastes realitzen uns entrenaments específics, marcats i dirigits per l’equip tècnic del mateix programa.

A banda de la participació en el Programa de Tecnificació de València, Valeria continuarà amb la seua rutina amb el Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria. A finals del mes d’abril Valeria i les seues companyes del conjunt aleví – Carolina, Marina, Natalia i Rocíocompetiran, representant a la Comunitat Valenciana, en la Copa d’Espanya de conjunts. Per a esta competició, també s’ha classificat el conjunt junior format per les gimnastes Denisa, Iris, Ana, Marta i Natalia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here