Incendi a les antigues piscines de Dugarref

Declarat un incendi de grans dimensions a les antigues piscines de Dugarref, darrere de la Vall de Llíria. Un incendi que de moment està controlat però no extinguit.


Cap a les 6.30 de la vesprada els veïns cridaven al 112 alarmats pel fum negre que eixia de l’interior de l’antic càmping, on es troben les piscines de Dugarref. “Llamamos alarmadospero se ve que se veía de la autovía y ya habían llamado más genteporque en un momento la guardia civil y la policía estaban aquí” ens comenten els veïns de la urbanització que han eixit al carrer alarmats davant este incendi declarat a les antigues piscines de Dugarref, on havia instal·lat un càmping, que es va tancar fa anys.

 Hi ha hagut algun altre conat d’incendis anteriors al llarg dels anys, gent que entra a fer mal, però tan gran com este és la primera vegada” ens comenta un membre de la policia local de Llíria.

A l’interior dels terrenys, quatre camions de bombers de l’Eliana, i les brigades forestals tracten d’apagar este incendi que està controlat però no extingit encara. “Parece que va a empezar a llover, sería perfecto, ayudaría mucho para apagarlo esta noche” comenta un dels Guàrdies Civils mirant el cel.

De moment es desconeixen les causes de l’incendi ni si és provocat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here