Èxit de la Fira de Primavera que romandrà oberta fins al 9 d’abril

La Fira al Pla de l’Arc de Llíria es va posar en marxa el 28 de març i romandrà oberta fins al fins al 9 d’abril amb uns preus populars de 2 euros l’atracció. Una iniciativa que l’ajuntament de Llíria està fent juntament amb la Federació de Comerç Local i que ha estat un èxit de públic fins ara, ja que ha servit perquè els més menuts i joves de Llíria i de tot el Camp de Túria, puguen disfrutar d’un esdeveniment lúdic i d’atracció turística. “Esta fira pretén ser una activitat oberta i participativa, orientada a donar una opció d’esplai a la gent jove de la localitat i de tota la comarca, amb atraccions de fira, parades de jocs, tallers de catxirulos o fira del llibre, entre altres actuacions culturals i artesanals”, ha explicat el tinent d’alcalde, Paco Garcia.

“Este nou esdeveniment de caràcter diari pretén ser una oportunitat per a establir un lloc d’entreteniment i trobada que puga complementar les tradicionals visites al Parc de Sant Vicent” ha afegit Garcia.

Amb motiu de les Festes també s’oferix la possibilitat de visitar i conéixer el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental. Per això, esta setmana s’oferirà una nova visita guiada al patrimoni romà. Serà el dissabte dia 7 d’abril a les 11 hores, on la visita versarà sobre la ciutat d’Edeta “Municipium Latinum”. La mateixa partirà del stand que Turisme Llíria tindrà a la Fira de la Primavera en el Mollò del Pla de l’Arc, en el mateix recinte firal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here