Paco Gorrea es converteix en el Secretari General més jove del PSOE de Llíria

Paco Gorrea ha estat elegit, per unanimitat, Secretari General del PSOE Llíria a l’assemblea del partit que es va celebrar la vesprada de dimarts a la seu dels socialistes. Gorrea, als seus 28 anys es converteix així, en el Secretari General més jove de Llíria. “L’alcalde Manolo Civera m’ha dit, que ell va ser elegit secretari quan tenia 29 anys, així que li he guanyat per un” comenta amb humor el jove secretari dels socialistes edetans.

Un càrrec que en principi no pensava ni presentar-se “M’ho oferiren des de l’Executiva i he dit que si per un exercici de responsabilitat, i amb moltes ganes i il·lusió de treballar”. A més de Gorrea, estarà de Miguel Faubel, qui ha dut les conversacions amb compromís-Move. “Unim joventut i experiència. Gent amb il·lusió, que mai ha estat en cap càrrec però amb molta il·lusió i ganes. I gent amb experiència com Carmen Feltrer o Miguel Faubel per a conjugar esta executiva de mescla” explica Gorrea sobre el seu equip.

-Un mandat que està marcat de cara a les eleccions municipals del pròxim 2019?.

Les meues línies són marcar el lideratge de Manolo Civera com alcalde en el que queda de legislatura i el nostre repte és no sols igualar, sinó millorar els resultats en les municipals de 2019.

-L’alcalde es tornarà a presentar?

En principi sí, la nostra idea és comptar amb ell d’alcalde, però en cara he de asseure’m a parlar amb ell.

-Està unit el PSOE a Llíria? 
La unitat de tots és molt complicada, no sols en el PSOE sinó en tots els partits, però s’ha votat per unanimitat. Volíem comptar amb el màxim consens dels militants de Llíria, i així ha sigut. Estic molt content.

-És un primer pas per introduir-te a la vida política?

Per mi, és una responsabilitat ser el més jove de la història de Llíria, m’ha agradat la política, és una activitat més, però com a forma de vida, no ho concebeix de moment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here