12 alumnes de primària de Llíria entre els millors de tota la Comunitat Valenciana

Els alumnes pertanyen al CEIP Sant Miquel, el CEIP Sant Vicent, el Col·legi Santa Ana i el Col·legi Francisco Llopis
Alumnes del Col·legi Santa Ana en l’acte d’ahir

12 dels millors alumnes de Primària de tota la Comunitat Valenciana són de Llíria. Un any més, la Conselleria d’Educació ha entregat les distincions, els premis a l’excel·lència, als millors estudiants d’Educació Primària del curs 2016-2017. L’acte es va celebrar ahir a les 19 hores en el Palau de les Arts de València.

Estos dotze alumnes excel·lents han cursat els seus estudis de primària en quatre dels sis centres de la localitat: el CEIP Sant Miquel, el CEIP Sant Vicent, el Col·legi Santa Ana i el Col·legi Francisco Llopis. Ells agafen el testimoni dels set alumnes premiats en l’edició del curs 2015-2016.

Els alumnes excel·lents de Llíria són:

 • CEIP Sant Miquel: Irene Doñate Valero.
 • CEIP Sant Miquel: Ion George Marín.
 • CEIP Sant Miquel: María Jiayu Martos García
 • CEIP Sant Vicent: Andrea Igual Blay
 • CEIP Sant Vicent: Jordi Martínez Herrero.
 • CEIP Sant Vicent: Vicente Peña Cano.
 • Col·legi Santa Ana: Pablo Esteve Vicente.
 • Col·legi Santa Ana: Teresa Faus Taroncher.
 • Col·legi Santa Ana: Nora Vela Garrido.
 • Col·legi Francisco Llopis: Marta Carrión Bernard.
 • Col·legi Francisco Llopis: Inés Enguídanos Alcalá.
 • Col·legi Francisco Llopis: Lorena Guitérrez Portolés.

Estos 12 alumnes es troben entre els millors de tota la Comunitat Valenciana i així ho reflecteix la seua mitjana de qualificacions de l’últim cicle de primària, corresponent als cursos de cinquè i sisè. A més, la distinció constarà en l’historial acadèmic de l’alumne, mitjançant una diligència específica que cada centre s’encarrega d’incloure.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here