El Club de Bàsquet Llíria organitza una jornada d’esport inclusiu amb el Centre Ocupacional

La Costera La jornada tindrà lloc el pròxim 26 de març

Esport per la integració i la inclusió. Eixe és l’objectiu del Club Esportiu Bàsquet Llíria que ha organitzat una jornada d’esport inclusiu per al pròxim dilluns 26 de març. Durant esta jornada, el club edetà treballarà juntament amb el Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva, en les instal·lacions del pavelló Pla de l’Arc.

Però, en què consistirà esta jornada? El club proposa una demostració de l’esport, adaptat amb la boccia com a fil conductor. Els jugadors del primer equip del Llíria i altres membres de la pedrera del club practicaran este esport amb els atletes i esportistes del centre ocupacional. L’objectiu d’esta jornada inclusiva és demostrar que, més enllà de les limitacions de cadascun dels esportistes, el més important és conèixer i demostrar que tothom té capacitat per practicar l’esport edetà per excel·lència.

Esta jornada d’esport inclusiu amb el Centre Ocupacional La Costera suposa una nova activitat social del Club Esportiu de Bàsquet de Llíria, que se suma als encontres solidaris per recaptar finançament per a la lluita contra el càncer. L’últim d’ells va tenir lloc el passat 7 de gener.

Des del club, asseguren que “volen fer partícips a tots els ciutadans i ciutadanes de Llíria” i els convida a assistir i gaudir d’esta exhibició que començarà a les 20 hores del pròxim dilluns, 26 de març.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here