‘Léeme en la biblioteca” estimula l’hàbit lector entre els escolars de Llíria

“Léeme en la biblioteca” és la nova campanya integrada en el projecte “Biblioteca i escola” que la Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria oferix a tots els centres educatius de la localitat amb l’objectiu de crear i consolidar l’hàbit lector entre els més jóvens.

Dins d’esta iniciativa, la Biblioteca visitarà col·legis i instituts de la localitat amb sessions dirigides a menors i les seues famílies de 1r i 2n d’Infantil, 1r i 6t de Primària, 4t de l’ESO i també per als usuaris del Centre Ocupacional que acudixen a la biblioteca dos vegades per setmana.

Al seu torn, dins d’este programa d‘estimulació lectora es presenta l’activitat “Leer y cantar todo es empezar”, dirigida a un públic infantil de 4 i 5 anys i les seues famílies que tindrà lloc dimarts que ve 13 de març a les 17.30 hores en l’Agència de Lectura. Les places són limitades

Amb este nou projecte, es pretén acostar la biblioteca i els seus servicis als més jóvens, fomentar el seu hàbit lector, i que els nous lectors descobrisquen l’aspecte lúdic de llegir literatura de qualitat.

“Léeme en la biblioteca” complementa així les ja tradicionals campanyes de formació d’usuaris i foment d’hàbit lector “Menuts lectors, grans històries” per a escolars de 5 anys i “Bon dia Biblioteca” per a alumnes de 3r de Primària, tot això integrat en el projecte “Biblioteca i escola”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here