Elles Dones participa en la històrica marxa del Dia de la Dona

L’associació va omplir un bus sencer per participar en la marxa celebrada en València

Les marees de dones i homes omplint els carrers del centre de València en la marxa Si les dones parem, s’atura el món són unes imatges que passaran a la història. Les més de 120 manifestacions celebrades a les principals ciutats d’Espanya van marcar una jornada històrica, que ha ocupat els titulars dels principals mitjans de comunicació nacionals i, també, internacionals.

Les dones de Llíria també van participar en esta marxa, de manera individual o en col·lectiu. Un d’estos col·lectius va ser Elles Dones, que va acudir en una expedició a la manifestació. L’associació va omplir un bus per acudir a la concentració.

“Des d’Elles Dones pensàrem organitzar un bus gratuit per a les associades, a què pogueren unir-se totes les persones que vulgueren” explica Reme Tordera, presidenta de l’associació, Elles Dones. “I va ser tot un èxit, haguérem de canviar el tamany de l’autobús i inclús haguérem de dir que no a molta gent“.

Totes juntes van eixir des de Llíria, enfront de les escoles, fins a les Torres de Serrans. Des d’allí van dirigir-se al punt de concentració en la Porta de la Mar i van unir-se a la concentració, encara que no van arribar a completar tot el recorregut, a causa de la gran quantitat de persones que van participar.

La reivindicació d’ahir va ser molt positiva, perquè les dones van acudir massivament per manifestar-se pels nostres drets. Esperem que, més prop que tard, finalment aconseguim la igualtat entre tots”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here