Elles Dones organitza un bus per participar en la concentració del Dia de la Dona a València

Per a les associades, l’assistència és gratuïta i per a les no-associades el preu és de 2 €

Vols assistir a la concentració del 8 de març? L’associació Elles Dones organitza una expedició per participar en la marxa Si les dones parem, s’atura el món, que se celebra a València el pròxim 8 de març a les 18 hores, des del Parterre. Esta marxa és un dels actes de reivindicació de la celebració del Dia Internacional de la Dona, que crida a realitzar una Vaga feminista a tot el país.

Si estàs interessada o interessat a assistir-hi, i no vols fer-ho sol o sola, pots unir-te a l’expedició d’Elles Dones. Elles organitzen un autobús des de Llíria a València, que eixirà a les 17 hores, des de la parada d’autobús enfront del CEIP Sant Vicent i el Col·legi Francisco Llopis.

I pots fer-ho tant si eres membre de l’associació, com si no. Únicament que la participació és gratuïta per a les sòcies d’Elles Dones i té un preu de 2 € per als no-membres. Això sí, en ambdós casos caldrà inscriure’s posant-se en contacte en alguna de les components de l’associació Elles Dones.

Les inscripcions estan ja obertes i es tancaran dimecres a les 15 hores, sempre que no es completen les places abans. Així que ja saps, pots assistir en grup a la marxa “Si les dones parem, s’atura el món”, pots participar i unir-te a esta expedició d’Elles Dones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here