Simply the Best, el nou musical del Conservatori pel seu 25 aniversari

L’esperat nou musical del Conservatori de música de Llíria ja està preparat. Assajos, vestuari, afinació, per què el dia 8 d’abril s’òbriga el teló. No s’ha d’oblidar que este musical està realitzat pels alumnes i professor del conservatori, amb música en directe.
Després de l’èxit de l’any anterior, amb l’obra «Un viatge per broadway», enguany han optat per la música pop i rock de les últimes dècades (Michael Jackson, Madona, Tina Turner, Scorpionsetc…). Per això, el nom del nou musical és SIMPLY the BEST.
Un espectacle que a més s’emmarca dins una celebració molt especial: el 25 aniversari del Conservatori Professional de música de Llíria.
El Director del centre, Pepe Alcaide ens conta que es tracta «d’un espectacle únic de creació pròpia amb cor, orquestra simfònica, banda de Rock, coreografies i solistes. I tot en directe».
Un espectacle que se celebrarà al Pavelló Pla de l’Arc el 8 d’abril a les 22.00 hores «L’any passat va ser un èxit i es va quedar xicotet, enguany hem pensat en el Pavelló del Pla de l’Arc, i a més és l’aniversari, toca celebrar.»
Tots els interessats poden adquirir ja l’entrada al Conservatori del 1 al 9 de març i del 27 al 28 de març. Una entrada que anirà a benefici de l’ermita de Sant Vicent i l’Associació contra el càncer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here