Llíria organitza el I Torneig de Futbol Intergeneracional per la Igualtat

L’Ajuntament de Llíria junt amb el Llíria Femení C.F. han promogut el I Torneig Intergeneracional per la Igualtat que se celebrarà el divendres 10 de març a les 11.30 hores en el camp municipal de futbol El Canó. Este esdeveniment compta també amb la col·laboració de les associacions de dones de Llíria, Elles Dones i l’Associació Tyrius.

“Esta iniciativa pretén crear un espai en què les dones de totes les edats de Llíria compartisquen este jornada de reivindicació i de solidaritat intergeneracional d’una manera lúdica i saludable. A més, al tractar-se d’un esport tan masculinitzat com el futbol, amb esta acció volem contribuir a trencar els rols de gènere” ha declarat la regidora d’Igualtat, Mª Cruz García.

Per a poder participar en la primera edició d’este esdeveniment esportiu femení, les interessades poden inscriure’s cridant al telèfon del departament de Servicis Socials, 962792224, abans del 5 de març. Les places són limitades.  

Després del torneig se celebrarà un dinar de germandat en el mateix poliesportiu municipal. El tiquet es pot adquirir també en Servicis Socials, per un preu de 3 euros fins al 5 de març.

En l’organització d’este esdeveniment, la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, ha volgut destacar “la importància de la col·laboració entre entitats i associacions del nostre municipi per a realitzar esdeveniments com este. La dones llirianes hem d’estar unides i coordinades per a fer front a les desigualtats que patim.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here