Homenatge a Miguel Asensi Maicas per la seua trajectòria esportiva en les arts marcials

Miguel Asensi Maicas, porta mitja vida ensenyant karate als xiquets de Llíria des del seu gimnàs. Un ensenyament que no només és d’arts marcials, sinó dels valors que este esport aporta a la construcció com a persona. Una trajectòria que l’ajuntament de Llíria ha volgut reconèixer “per la seua àmplia trajectòria dedicada a les arts marcials i la seua valuosa labor formativa en el món de l’esport a distintes generacions de la localitat”.

Miguel Asensi, nascut a Llíria el 1945, es va iniciar des de jove en les arts marcials. Va començar amb el judo i es va decantar finalment pel karate. En els anys 80 va crear el gimnàs Edeta a Llíria, sent la primera escola de karate de la localitat i convertint-se en referent a la comarca del Camp del Túria en esta disciplina.

Després d’haver aconseguit recentment el 8 dan en karate, el Consistori ha volgut homenatjar l’esportista edetà per este grau, que només tenen quatre persones a la Comunitat Valenciana, a més d’aprofitar per agrair-li la seua aportació a l’esport local i difusió d’esta disciplina entre els més jóvens.

Entrega diplomes curs defensa personal

En el mateix acte s’han entregat també els diplomes del 9é Curs de Defensa Personal per a Dones, organitzat per l’Ajuntament de Llíria amb la col·laboració de la Fdereació de Comerç, i impartit pels agents de la Policia Local, Isabel Sánchez i José Navarro.

Més de 60 dones han participat en la present edició d’esta activitat on han rebut nocions prevenció i autoprotecció per a defendre’s davant d’una possible agressió.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here