El Secretari i l’Interventor deixen l’Ajuntament

Al Ple extraordinari de l’Ajuntament, s’ha donat una notícia que deixa l’Ajuntament de Llíria «coix»: el trasllat de l’interventor Gustavo Segura i del secretari de l’ajuntament Francisco Roig Navarro. Tots dos havien demanat el trasllat per motius personals i professionals, i hui el regidor Ferran Pina ha anunciat la seua marxa abans de juny.

Gustavo Segura és l’interventor de l’ajuntament de Llíria des del 2005 i qui controla la part econòmica i temes com el catastre. El seu nou destí és Mislata: «vivo en valencia i por razones personales, Mislata me pilla más cerca. Además este cambiosupone un salto en mi carrera profesional» ens comenta Gustavo qui assegura que de Llíria es porta un «recuerdo fantástico«. Gustavo ja havia demanat en dos ocasions anteriors canviar de destí, en 2013 i 2015, però ha estat fins ara que ha aconseguit guanyar el concurs per la plaça que li interessava. Este pressupost pel 2018 aprovat al Ple este dimarts serà l’últim dels quasi 13 anys que ha vetllat per les finances de Llíria.

Per la seua banda, el Secretari Francisco Roig Navarro, es traslladarà a L’Eliana, on continuarà en la seua tasca de secretari d’aquell ajuntament. Paco, com l’anomenen els companys, ha tingut enguany molt protagonisme quan hi hagué de demanar disculpes per no presentar-se a un Ple. Encara no se sap qui vindrà a Llíria en substitució del secretari ni de l’interventor. Tot a un any que s’acabe la legislatura.

Al Ple de l’ajuntament Ricardo Escobedo, del PP, ha lamentat que pareix «la legislatura del éxodo«. I és que estos últims anys, també ha deixat l’ajuntament de Llíria, l’Arqueòleg municipal Vicent Escrivà, o altres treballadors com l’informàtic Javier Alamà, als quals es sumen ara el Secretari i l’interventor.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here