El PP presenta a Llíria la nova llei estatal d’autònoms

La formació també ha volgut recollir idees per a la confecció d’una nova llei autonòmica de suport als autònoms

El govern nacional va aprovar la nova llei d’autònoms, a finals del mes de desembre. Una llei que ofereix ajudes als nous autònoms, com la tarifa plana d’un any per als nous emprenedors. Esta i altres mesures les ha presentat hui el PP als autònoms de Llíria, en una reunió informativa en la seu del partit, en la qual han estat presents el senador nacional Antonio Clemente, la congressista Elena Bastidas i el diputat autonòmic Juan Carlos Caballero.

I és que els autònoms representen un percentatge important dels treballadors de Llíria: un 20.70%. «Es tracta d’un col·lectiu molt important a Llíira» assegura Reme Mazzolari, portaveu del PP a l’Ajuntament de Llíria. «Són persones treballadores, lluitadores i compromeses a les quals cal ajudar. Durant els anys de la crisi econòmica no se’ls ha pogut donar el suport necessari i ara és moment d’estar al seu costat«.

En dades del PP, des de l’entrada en vigor de la nova llei d’autònoms, s’han creat 35.700 nous emprenedors sols a la Comunitat Valenciana. «El sector dels autònoms està creant molta ocupació a la Comunitat Valenciana» explica el senador Antonio Clemente. «El govern de Mariano Rajoy ha aprovat un paquet de mesures urgents, però podem anar molt més lluny. Cal treballar perquè els autònoms estiguen equiparats als treballadors de règim general«.

Esta reunió, que ha tingut una durada de prop d’una hora i mitja, no sols ha servit per presentar esta nova llei de mesures urgents per als autònoms, sinó que també ha servit per recollir les impressions dels autònoms i membres del PP, per a la confecció d’un projecte de llei autonòmica que reforce esta llei nacional, dintre de les competències de les administracions de la Comunitat Valenciana.

«Els anys 2016 i 2017 han sigut anys en blanc per als autònoms valencians. Des del PP volem remarcar la paràlisi del Consell en referència a este tema» afirma rotundament el diputat autonòmic Juan Carlos Caballero. «Per això, des del PP, hem volgut agafar la bandera d’este projecte de llei autonòmica, juntament amb les associacions d’autònoms, com ATA».

Entre altres accions, el projecte de llei autonòmica pretén ampliar la cobertura de la tarifa plana durant dos anys, bonificar el primer any de la tarifa a la Seguretat Social dels autònoms menors de 30 anys, o el llançament de línies d’ajudes als autònoms de llarga durada, per ajudar a consolidar i ampliar els seus negocis i permetre la contractació de nous treballadors.

En finalitzar la reunió, davant les demandes dels assistents, els tres representants del PP tornaran a visitar el Camp de Túria per realitzar una segona reunió informativa a tots els autònoms de la comarca, en un horari que facilite l’assistència de tots els interessats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here