El III Festival Interescolar d’Escacs ja està en marxa

 

Tercer any consecutiu per campionat interescolar d’escacs que torna amb força per potenciar la base d’este joc que és més que un esport. Un Campionat que a diferència de les edicions anteriors enguany és comarcal.

Després d’haver estat desaparegut durant 6 anys el Club d’Escacs del Camp del Túria, fa uns anys Miquel Igual, va refundar el club, i les classes en els col·legis, i La Veu de Llíria va fer una entrevista per contar esta iniciativa.

Esta edició del Torneig Interescolar per equips pels col·legis torna a comptar amb molta afició, que este diumenge no dubtaren en acudir al  Pavelló Pla de l’Arc on es celebra el campionat per vore la tercera i quarta ronda d’individual per col·legis.

Una iniciativa del Club d’Escacs Camp de Túria, que organitza Miguel Igual, secretari del club i Director de l’Escola esportiva “el campionat dels anys passats es poden considerar un èxit” ens comenta Miguel, qui espera que es puga recuperar l’afició per este esport entre les alumnes dels col·legis de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here