Concert de les orquestres de La Unió i de l’Ateneu del Port a l’Assumpció

Este diumenge, a l’Església de l’Assumpció se celebrarà un concert que uneix a l’orquestra de la Unió Musical de Llíria amb l’orquestra de l’Ateneu Musical del Port de València. Un concert que se celebrarà a les 19.00 de la vesprada i on interpretaran la «Missa Dominicus en C Mayor K66Dominicus Messe» que el 1769 va escriure Amadeus Mozart.

Un concert que organitza La Unió i l’Ajuntament de Llíria. Parlem amb Enric Romero, delegat de l’orquestra simfònica que ens conta més d’este projecte conjunt de la Unió musical «tenim un projecte conjuntament amb l’Orquestra de l’Ateneu Musical del Port de València i els cors: Cor Orfeó d’Aldaia, Cor Echo Vocis de Sueca, Cor Cabanilles de la Schola Cantorum d’Algemesí, essent els seus directors: Francesc Valldecabres, Cèlia Máñez i Júlia Oltra».
A més, segons ens explica Romero per estos concerts compten amb els solistes: Saray García, soprano. Glenda Fernández-Vega, contralt. Mario Méndez, tenor. Miguel Ángel Ariza, baix, sota la direcció elegant, i mesurada gestual batuta, de Beatriz Fernández Aucejo.

Un projecte que ja va tindre la primera part el passat dissabte 17 de febrer, amb el motiu de l’Inici de Quaresma, a les 20.30 hores en l’Església Nostra Senyora del Roser (Canyamelar-València).  «Va ser un fantàstic concert, tot un èxit on es va demostrar el treball dels Cors, dels solistes,dels músics i de la directora» assenyala Romero.

El diumenge 11 de març, amb el motiu Concert Especial Aniversari «TAMA,
15 anys amb tu», a les 19.00 hores en el Teatre-Auditori- Municipal d’Aldaia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here