El Col·legi Santa Ana organitza la Jornada de Portes Obertes el pròxim 28 de febrer

A més, el centre realitzarà visites guiades els matins del 26, 27 i 28 de febrer

El Col·legi Santa Ana organitza una Jornada de Portes Obertes, perquè els pares i mares de Llíria puguen conèixer les instal·lacions, els serveis a les famílies i la proposta educativa del centre. Esta activitat tindrà lloc, en la vesprada del pròxim dimecres 28 de febrer, en horari de 15 a 17 hores.

Esta jornada està destinada a famílies – amb xiquets d’entre 2 i 6 anys – que estiguen interessades a matricular els seus fills o filles en el col·legi, siguen ja alumnes del centre o no. Durant la visita, podran conèixer tot el projecte educatiu del centre, acompanyats pel professorat que estarà a disposició de les famílies assistents. A més, totes elles podran acudir amb els seus fills o filles, que podran gaudir d’una vesprada lúdica i divertida, mentre els pares visiten el centre. En la zona de l’esplai, els menors podran divertir-se amb totes les activitats que el centre ha preparat: jocs populars, com birles, sambori, tres en ratlla…; pinta cares, afaita globus o altres activitats d’animació infantil.

Per altra banda, el centre també ofereix la possibilitat de conèixer el centre en ple funcionament. Per això, es planteja la possibilitat de realitzar una visita guiada de les instal·lacions els matins dels dies 26, 27 i 28 de febrer, en horari de 10 a 12 hores.

Per a millorar l’atenció del centre, les famílies interessades hauran d’inscriure’s en el correu electrònic jestudios@santaanalliria.com. Les famílies, els xiquets de les quals ja cursen els estudis d’infantil, poden entregar el fullet d’inscripció a les mestres. En ambdós casos, s’haurà d’especificar el nombre de persones que estan interessades a assistir a la visita i si pertanyen o no al centre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here