La IX Carrera dels Arbres i Castells dóna el tret d’eixida a la temporada de carreres

La cursa canvia la data en el 2018. Es correrà els dies 10 i 11 d’abril

Arranca la temporada de carreres al Camp de Túria, amb la IX Carrera dels Arbres i els Castells. Esta competició, organitzada i impulsada per la Mancomunitat Camp de Túria, es disputarà els dies 10 i 11 de març. Els participants completaran un recorregut de 200 quilòmetres pels 17 municipis de la comarca.

Per a l’edició del 2018, l’organització ha decidit canviar les dates de celebració, amb l’objectiu “d’universalitzar la cursa i atraure el màxim nombre de participants per a esta novena edició”. En el 2017, van participar 25 equips procedents de tota la geografia de la Comunitat Valenciana.

@lauradaluna

Tots aquells interessats en participar en l’edició del 2018, podran inscriure’s fins al 5 de març a través de la pàgina web de la Carrera dels Arbres i els Castells. Cal recordar que hi ha tres categories – masculina, femenina i mixta – però que es tracta d’una cursa, en què es competeix per equips; formats per un mínim de 8 i un màxim de 15 participants. Els equips que participaren en l’octava edició, tindran un xicotet reconeixement, amb un descompte de 15 € en el preu d’inscripció. En cas que algun corredor no tinga equip, pot posar-se en contacte amb els organitzadors per Facebook perquè se li n’assigne un.

La inscripció té dues fases. En un primer moment, els equips participants hauran d’inscriure’s a la cursa i fer el pagament de les taxes. I, més endavant, serà quan hagen d’especificar els components de l’equip i el nom del corredor que disputarà cada etapa.

Les etapes de la IX Carrera dels Arbres i els Castells combinen proves de trail i asfalt. Però el més important és que han estat dissenyades per gaudir de la natura, la història i l’arquitectura del Camp de Túria. Els corredors podran gaudir de les 17 poblacions que conformen el Camp del Túria i travessar els parcs naturals de la Serra Calderona i del Túria. Entre altres curiositats, els corredors podran contemplar la mil·lenària olivera La Fardeta de Casinos, El puntal dels Llops d’Olocau, el bosc de sureres La Sabonera de Gàtova, el paratge Les Rodanes de Vilamarxant i el parc fluvial del Túria. No sols els arbres són els protagonistes, sinó també els castells: el Castell Reial, entre Olocau i Marines, el Molí de la Cella de Gàtova, el Castell del S. XI de Serra, el Castell de Bétera, el Tossal de la Buitrera de Llíria, el Reial Monestir de Sant Miquel o el senyorial Castell de Benissanó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here