L’edetana Sara Ferrety, la nova promesa de la gimnàstica artística

L’esportista ha aconseguit cinc metalls en la Mallorca Gym Cup

Sara Ferrety Alamà és una edetana que, com molts altres, està fent història en el món de l’esport. Amb tan sols 9 anys, s’ha convertit en una jove promesa de la gimnàstica artística. Este passat cap de setmana, en la seua primera competició internacional, ha aconseguit cinc medalles, una d’elles de plata.

Un triomf inesperat, que ha traslladat l’alegria a tota la família. “No ens esperàvem cap medalla, però Sara sempre ens sorprèn positivament” expliquen els seus pares radiants de felicitat. “Ha realitzat una gran competició. Ens hem emocionat en cada exercici i, al final, ha aconseguit cinc medalles. Increïble!”.

L’edetana Sara Ferrety en el podi, recollint la medalla de plata en l’aparell de sòl. La primera gimnasta per l’esquerra.

La sorpresa ha vingut per tractar-se del debut de la jove edetana, en una competició internacional. Encara que la Mallorca Gym Cup és un torneig amistós, han participat gimnastes internacionals, provinents dels Estats Units, Itàlia, Alemanya… I, a més, per a esta competició, Sara ha introduït noves figures i exercicis de gran dificultat per a la seua edat.

A pesar de la sorpresa, la trajectòria de Sara Ferrety ja augurava els èxits aconseguits este passat cap de setmana. Tot a base d’esforç i sacrifici de la família i del seu club: el Gym Val, l’únic club de la província de València. “Des del primer moment, Sara va destacar en virtuts com la disciplina, l’actitud, l’esperit de sacrifici i unes innates condicions físiques” expliquen.

Però esta temporada, ha començat a recollir els èxits en l’àmbit competitiu. L’edetana es va fer amb l’or en tots els aparells en la fase provincial, un èxit que va revalidar en el campionat autonòmic. “Va ser tot un èxit, perquè repetir l’or en tots els aparells en dues competicions és una circumstància que es produeix en molt poques ocasions”.

Recentment, abans de competir en la Mallorca Gym Cup, Sara va debutar en el seu primer Campionat d’Espanya, en què va fer una magnífica competició. L’edetana va estar en la lluita pels metalls fins a l’últim moment. Però, finalment, va finalitzar en quarta posició, a molt poques dècimes de la medalla de bronze.

Amb les seues cinc medalles en la Mallorca Gym Cup, Sara Ferrety és una nova promesa de l’esport edetà femení. Les esportistes edetanes han donat molt bones alegries en el passat recent, amb els exemples del Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria, les xiques de l’handbol o les històriques Maribel Aisa i l’olímpica Mónica Merenciano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here