«14 besos meravellosos» la idea del fotògraf Sánchez Puerto per celebrar Sant Valentí

14 de febrer dia dels enamorats, un any dedicat a les 14 meravelles llirianes, i 14 besos de parelles de Llíria. Això forma el projecte «14 besos meravellosos», la idea del fotògraf de Llíria, Sergio Sánchez Puerto per celebrar amb tots el dia dels enamorats 2018.

«Cada any pense una cosa per celebrar este dia tan especial. L’any passat va ser San Fotolentin, i totes les parelles que volien es passaven pel set de l’estudi i els regalava una foto. Enguany com coneixia el projecte de les Meravelles llirianes vaig pensar que seria una bona idea destacar el patrimoni de Llíria» ens comenta Sergio dels inicis d’esta iniciativa.

Les fotos de les parelles estan ubicades a Santa Bàrbara, El Bon Pastor,  Sant Vicent, La Sang o Sant Miquel. «Vaig posar un anunci tres dies abans de començar el projecte, demanant 14 parelles que volgueren fer de models per les fotos. I al final es presentaren 62 parelles de Llíria i la contornà. Ha tingut molt bona acollida» comenta Sergio agraït als participants.

«A més, vaig parlar amb Turisme perquè per alguns llocs fa falta demanar la clau, i els va encantar la idea».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here