L’alcaldessa i els regidors del futur coneixen Ca la Vila

ºEl Ple de l’ajuntament ha comptat hui amb uns regidors molt especials. Els xiquets i xiquetes del col·legi Sant Vicent que han visitat ca la Vila i han aprés sobre la història del consistori edetà i la democràcia.

De fet, a la cadira de despatx de l’alcalde s’ha assegut una xiqueta de 5 anys, tal volta un exemple d’Igualtat pel futur, quan estos alumnes siguen la nova generació de polítics i ciutadans.

Els alumnes d’infantil del col·legi Sant Vicent estaven molt il·lusionats a vore l’alcalde i demanar algunes millores que ells consideren, però l’alcalde estava en una reunió del Consorci d’Interior i no ha pogut rebre els xiquets. De totes maneres, han fet les seues demandes al regidor Pedro Vicente: que arregle el parc del Pic, que ponga carretera en el parking cerca del cole que cuando llueve se llenan de barro“, o fins i tot una pista de patinatge a prop del seu cole.

Després els alumnes han visitat l’exposició i el despatx d’administració on han conegut a les treballadores de l’àrea, Trini i Ana que els han contat quina és la seua tasca a l’ajuntament. Els xiquets han gaudit de la visita que els ha convertit per un dia en polítics de l’ajuntament de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here