L’EOI organitza un viatge a Colchester entre l’1 I el 5 de maig

El centre ha convocat una reunió el dijous 8 a les 18 hores per explicar esta iniciativa

L’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria continua oferint noves activitats complementàries als seus alumnes. Més enllà de les classes, el centre sempre tracta de preparar iniciatives que estimulen els alumnes i que els permeten practicar els coneixements adquirits.

En este 2018, l’EOI – mitjançant el departament d’anglès – organitza un viatge a Colchester (Regne Unit) entre l’1 i el 5 de maig. Per a donar tots els detalls als alumnes interessats, l’EOI de Llíria ha convocat una reunió informativa, que tindrà lloc el pròxim dijous 8 de febrer, a les 18 hores, en la Biblioteca de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria.

«Creem que pot resultar una experiència molt interessant» explica Nuria Cervera, directora de l’EOI «perquè inclou moltes visites a llocs d’interès, a més de viure en primera persona tradicions angleses i una visita a un centre escolar d’alumnes». En esta visita, s’assistirà a una classe d’espanyol com a llengua estrangera, en un centre d’adults. D’aquesta manera, els alumnes de Llíria podran compartir la seua experiència en els alumnes del Regne Unit.

Colchester, situada a 86 quilòmetres al nord-est de Londres en la regió d’Essex, és la ciutat més antiga de tot el Regne Unit, ja que va ser la primera ciutat que els romans van fundar després de la conquesta de Juli Cèsar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here