Dia de l’arbre: repoblant el parc de Sant Vicent

Al final de les jornades de reforestació, es plantaran 1.000 nous arbres en tot el terme municipal

La ciutat de Llíria ha celebrat, un any més, el Dia de l’Arbre. Estudiants de l’IES Laurona, membres de l’Associació Ames de Casa Tyrius i les persones majors d’una de les residències d’ancians del municipi; han participat en esta iniciativa, organitzada per la regidoria de Medi Ambient, que ha servit per repoblar una de les zones del parc de Sant Vicent.

En total, el parc de Sant Vicent – escollit com a Meravella Lliriana a finals del 2017 – s’ha vist nodrit amb més d’un centenar de nous arbres autòctons, típics del clima valencià i mediterrani. A través d’esta acció, la celebració del Dia de l’Arbre ha servit per recordar i potenciar els beneficis dels espais naturals i per conscienciar sobre la necessitat de la seua protecció.

Esta iniciativa serà major perquè, durant les pròximes setmanes, els alumnes dels centres educatius del municipi participaran en altres jornades de repoblació a la Canyada Parda. Allí es plantaran en total més de 800 arbres. D’aquesta manera, els joves podran prendre consciència de la importància de la conservació i preservació de les zones arborades.

En la jornada de hui, han estat presents l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena; i Javier Civera, director territorial de Medi Ambient.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here