La Biblioteca l’Almodí obri fins a les 2 de la matinada en període d’exàmens

És la primera volta que es produeix esta ampliació de l’horari de la Biblioteca de Llíria

Els universitaris de Llíria s’enfronten al primer període d’exàmens del curs, després de la fi del primer quadrimestre. Per aquesta raó, la Biblioteca l’Almodí de Llíria amplia els seus horaris d’apertura i ho fa, a més, obrint fins a les 2 de la matinada, per primera vegada en anys; responent a una de les reivindicacions històriques dels i les joves del nostre municipi.

Entre el 8 i el 31 de gener, la Xarxa de Biblioteques Públiques de Llíria amplia els seus horaris, amb l’objectiu de donar un major servei als estudiants del municipi. Els horaris de les diferents sales d’estudi són els següents:

  • Biblioteca l’Almodí. De dilluns a divendres, en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 02.00 hores. Dissabtes, en horari de 10.00 a 13.30 hores.
  • Agència de Lectura de l’Espai Jove. De dilluns a divendres, en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

“És la primera que la Xarxa Pública de Biblioteques ofereix este horari ampliat fins a la matinada” explica el regidor de Cultura, Paco García. “Un servei que, en funció de la resposta dels usuaris, s’estudiarà ampliar en el futur a tot el cap de setmana, atenent les necessitats dels nostres estudiants”.

Els horaris de la Xarxa Pública de Biblioteques amplia, lleugerament, el seu horari tres hores entre setmana, respecte als horaris del curs anterior;  amb l’apertura de la Biblioteca l’Almodí fins a les 2 de la matinada, per primera vegada. Es tracta d’un horari ja actiu que es mantindrà fins al 31 de gener.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here