Toc Toc Polítics: Centre de recepcions de menors

El Centre de menors s’ha convertit en un dels temes de màxima actualitat en la política edetana. I també en l’àmbit social ha despertat controvèrsia i diverses opinions sobre la necessitat d’instal·lar a Llíria un centre de recepcions de menors. Per segona setmana seguida centenars de persones s’han manifestat a la Plaça Major contra la instal·lació d’este centre de menors al Prat.

Una manifestació que esta setmana ha coincidit amb el Ple de l’Ajuntament. Per això, el nostre reporter polític té hui la missió de preguntar als representants polítics del municipi sobre este centre per donar informació als veïns de Llíria.

No us perdeu la nova entrega de ‘Toc, toc, polítics’ amb tota la informació i les imatges de la manifestació i de la sala de Plens de l’Ajuntament amb els manifestants.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here