L’Escola d’Adults celebra el sopar de Nadal

Més de 200 alumnes d’Escola d’Adults es varen reunir dijous a la nit en La Unió, per celebrar el sopar de nadal d’este centre amb el qual es tanca el primer trimestre de classes. Però a més de la recompensa de les classes, al sopar va primar  bon ambient que gaudeix esta Escola, i que va imperar al llarg de la vetlada.

Després del sopar va començar la rifa dels regals que havien recollit de comerços locals de Llíria. Per primera vegada, els alumnes del taller de ceràmica, disseny, artesania i pintura havien preparat diferents treballs amb els quals també varen obsequiar als afortunats, com unes cistelles de patchwork, uns quadres originals, o uns concos de ceràmica.

La Gala,la va presentar Marcel·lí Garcia acompanyat per Encarna, membres de l’AMPA de l’Escola d’Adults. També els professors del centre, Lourdes Riau i Lourdes Lizano, Manel de ceràmica o Isabel de disseny varen reconfortar l’esforç fet per tots els estudiants.
Per acabar la vetlada el director de l’Escola d’Adults Nico Marco, i el president de l’associació d’alumnes Manuel Miguel, varen desitjar a tots els alumnes un Bon Nadal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here