El PP critica el projecte SimBiotic

Mazzolari: «Este projecte respon més a un patrocini personal de l’alcalde que als ciutadans»

El passat 9 de novembre, l’Ajuntament de Llíria va presentar el projecte SimBiotic. Una iniciativa que, ara, el PP critica durament, mitjançant una nota de premsa. En ella, la portaveu popular Reme Mazzolari afirma que «el projecte SimBiotic respon més a un patrocini personal de l’alcalde Manolo Civera, que a un benefici real per als ciutadans».

Les raons que ella esgrimeix són que el projecte és «massa costós» per a un municipi com Llíria. «Sols l’estudi d’este projecte ens costa als ciutadans de Llíria 180.000 euros, quan en el pressupost hi ha, com a molt, 60.000 euros per a assistències tècniques.

Així mateix, Mazzolari lamenta que la iniciativa d’estos projectes no recaiga en la Diputació o en la Generalitat, criticant també a les administracions provincial i autonòmica per no fer «l’esforç titànic per posar en marxa iniciatives en esta línia». Alhora, la portaveu popular insta a l’Equip de Govern de Llíria a negociar amb la Conselleria de Canvi Climàtic perquè Llíria recupere els 180.000 euros invertits.

«És un estudi que no hauríem de pagar els ciutadans de Llíria amb els nostres impostos i del que a més se’ns hauria d’aclarir qüestions com què ve després d’este estudi?«.

Per a Mazzolari, Llíra té altres prioritats més importants que SimBiotic, com la construcció del nou Retén de la Policia, la conclusió de les obres de Carrases, la licitació de Partidors, els vestuaris de pàdel i tenis de la ciutat esportiva, els accessos a les urbanitzacions, la neteja del nucli urbà i de les urbanitzacions i la reposició del mobiliari urbà, entre altres qüestions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here