El Col·legi Santa Ana celebra la festivitat de Maria Rafols el divendres 3 de novembre

El centre convida a antics alumnes i familiars a participar en esta celebració

El Col·legi Santa Ana celebra la festivitat de Maria Rafols, cofundadora de la Congregació de les Germanes de la Caritat de Santa Ana. Serà el pròxim divendres 3 de novembre, en un dia en què el centre fa una invitació a familiars dels alumnes, antics alumnes i a la comunitat en general.

L’acte central de la festivitat de Maria Rafols – es commemora l’aniversari del seu naixement – serà una Eucaristia d’Acció de Gràcies, que se celebrarà el divendres 3 de novembre, a les 09.30 hores, en la parròquia de Sant Francesc. En ella participaran, tots els i les alumnes del Col·legi Santa Ana; junt amb els professors i tots aquells que vulguen participar d’esta cerimònia.

A continuació, el centre ha preparat un grapat d’activitats. Entre elles, s’han programat diferents jocs populars, activitats lúdiques-festives i una sèrie de tallers de treballs manuals en col·laboració amb el projecte ajuda a Mocoa de la Fundació Juan Bonal. Es tracta d’una fundació amb què el centre ha col·laborat en nombroses ocasions. L’any passat, el centre va col·laborar en un projecte solidari a l’Índia, del qual es va exposar una mostra fotogràfica en l’edifici Multiusos.

Segons la invitació que el centre ha difós, la festivitat de Maria Rafols commemora el naixement d’una dona «que, a imatge de Jesús, passà fent el bé. La seua figura ens anima a viure l’Acollida i l’Hospitalitat sense barreres, ni fronteres». Seguint este precepte, el Col·legi Santa Ana viu el curs 2017-2018 sota el lema «Asseu-te a la meua taula», com una invitació a compartir, acollir i acompanyar.

Estos valors es posaran de manifest també en la celebració de la festivitat de Maria Rafols del pròxim divendres 3 de novembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here