Concert A Tres Bandes: la millor música de banda sonarà este dissabte a Llíria

La Banda Primitiva, l’Harmònica i Santa Cecília comparteixen escenari, en el segon concert de la Federació de Bandes Bunyol, Cullera, Llíria

La millor música de banda té una cita ineludible a Llíria, amb el segon concert A Tres Bandes, organitzat per la Federació de Bandes Bunyol, Cullera, Llíria. Este esdeveniment se celebra este dissabte 21 d’octubre, a les 22.15 hores, en el teatre de la Banda Primitiva de Llíria. Les tres agrupacions – que formen part de l’anomenat G6 musical de València – oferiran tres concerts de gran nivell, amb programes molt interessants.

La primera a ocupar l’escenari serà el Centre instructiu Musical l’Harmònica de Bunyol; en segona posició, actuarà la Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera i tancarà l’amfitriona, la Banda Primitiva de Llíria.

El Clarin continua immers en la preparació del Certamen de Bandes Vila d’Altea, que té lloc el pròxim 2 de desembre. Per això, l’edetana banda interpretarà l’obra obligada del certamen: 400 d’Andrés Valero-Castells, que va estrenar en el Festival de Bandes del passat mes de setembre.

El programa complet del concert serà:

Centro Instructivo Musical La Armónica de Buñol.

 • Musical Apolo, de Amando Blanquer
 • Waiting of the world, Stephen Melillo
 1. And Now the children lead.
 2. Awaiting the Past.
 3. Remembering the Future.

Director José Tello Espert

Sociedad Instructiva Músical Santa Cecilia de Cullera

 • Puenteareas (Pasdoble Gallec)
 • Reveriano Soutullo Marea Negra (Simfonia nº1) Antón Alcalde
 1. Despertar en las Rías Baixas
 2. Prestige, el Hundimiento
 3. Marea Negra
 4. Marea Blanca

Director Carlos Garces

Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Lliria

 • Als nascuts i les nascudes en 1952 de José Alama Gil
 • 400 d’Andrés Valero Castells

Director Javier Enguidanos Morató

Les entrades per al segon concert A Tres Bandes estan ja a la venda a la Secretaria de la Banda Primitiva de Llíria, en horari de 18.00 a 19.30 hores, de dilluns a divendres.

Este segon concert A Tres Bandes forma part d’un cicle de concerts, organitzat per la Federació de Bandes Bunyol, Cullera, Llíria. Este cicle que s’allargarà durant els pròxims tres anys està conformat per dos concerts anuals, de manera que les sis agrupacions visiten les tres localitats en dues ocasions, durant els pròxims tres anys. El primer d’estos concerts es va celebrar al mes de juliol, amb la participació de la Banda Unió Musical de Llíria, el Centre Instructiu La Artística de Bunyol, i l’Ateneu Musical de Cullera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here