Contigo Somos Democracia constitueix a Llíria la seua tercera agrupació de tota Espanya

Contigo Somos Democracia (CSD) es forma a Llíria, després de Sant Mateu i Quarte de Poblet

Tenim nova formació política a Llíria. I és que el passat dissabte 30 de setembre, es va constituir l’agrupació local Contigos Somos Democracias (CSD). Esta agrupació és la tercera que este nou partit ha constituït en tot l’àmbit nacional, després de les formades als municipis de Sant Mateu i Quart de Poblet.

En l’acte del passat dissabte, va estar present Yolanda Santos, secretaria general de CSD; així com altres representants de les agrupacions de Quart de Poblet, Manises, Paterna, Aldaia, Alboratxe, València, Bétera, La Barraca de Aguas Vives, Gàtova i La Pobla de Vallbona.

CSD es defineix com una agrupació que es fonamenta en un projecte municipalista que vol millorar i canviar allò que els veïns i veïnes reclamen, posant l’accent en les necessitats econòmiques i socials, que permeten desenvolupar el benestar de tot el municipi.

El seu president és Jorge Decodes, que formava part de Ciudadanos en les eleccions municipals del 2015. Segons ell, “queda molt per fer, però el primer que hem de fer és seguir creixent com a agrupació per aconseguir que no caiguen en l’oblit les àries d’interès de la nostra localitat com l’educació, l’urbanisme, la defensa animal, la joventut, la cultura o el patrimoni”.

Llíria és el tercer municipi en què es constitueix Contigo Somos Democracia, però està previst que, en les pròximes setmanes, altres poblacions valencianes – Gàtova, Manises o Alboratxe – formalitzen este tràmit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here