Àmplia varietat d’activitats en la programació trimestral per la Igualtat de Gènere

El primer taller de curtmetratges per la igualtat  arranca el pròxim 3 d’octubre, amb huit sessions de dues hores

genere2017

La lluita per la Igualtat de Gènere a Llíria es combatrà a través de múltiples activitats, durant l’últim trimestre. La regidoria de Benestar Social – amb col·laboració d’Elles Dones i les Tyrius – organitza conferències, taules redones, tallers, excursions culturals, presentacions de publicacions temàtiques i activitats esportives. Una agenda d’activitats que arranca el pròxim dimarts 3 d’octubre i que s’allargarà fins a desembre.

Entre les principals novetats, destaca el primer taller de curtmetratges per la igualtat que té per objectiu donar visibilitat als problemes i necessitats existents en el tema de la igualtat entre homes i dones. Este taller gratuït – pensat per a joves d’entre 16 i 30 anys – està constituït per huit sessions de dues hores, que comença el pròxim dimarts 3 d’octubre, en horari de 17 a 19 hores. Estarà impartit per la professora i educadora social Ana Grau Mestre.

L’associació Tyrius participa activament en esta programació de la Igualtat de Gènere, organitzant activitats com les xerrades Hàbits saludables en la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars i Salut Auditiva; la visita a la fàbrica Lladró. Per la seua banda, Elles Dones, entre altres activitats, ha preparat la celebració del seu 4t aniversari, una eixida cultural a Fanzara o la presentació del llibre Entre Dones.

Com cada any, una de les activitats centrals d’esta programació per la Igualtat de Gènere tindrà lloc el 24 de novembre, amb la Marxa i Concentració Sabates Roges, dintre de la setmana per la lluita contra la Igualtat de Gènere.

El punt final de la programació trimestral tindrà lloc el 15 de desembre, amb la presentació de l’Agenda Feminista Municipal, una iniciativa municipal a què s’ha sumat el Centre Ocupacional El Prat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here