L’EOI de Llíria presenta una àmplia oferta de vacants en pràcticament tots els nivells

eoi

Vols estudiar idiomes a l’EOI de Llíria? Si està interessat, encara estàs a temps perquè, a partir de demà 28 de setembre, comença el període de matrícules de les places vacants. Així que encara tens una última oportunitat de ser alumne de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria i estudiar anglès, alemany o francès.

De moment, hi ha places vacants a tots els nivells d’alemany i francès; des del primer curs de nivell bàsic, fins als nivells d’avançat. A més, en el cas del francès, l’EOI de Llíria imparteix fins al nivell C1. Pel que fa a l’anglès, les places definitives es donaran a conèixer a partir d’esta vesprada a les 20.30 hores, en el següent enllaç. Però la matrícula per a este idioma també comença demà.

Aquells que estiguin interessant a matricular-se en les places vacants de l’EOI de Llíria per al curs 2017-2018, hauran de concertar una cita prèvia a través de la pàgina web, a partir de les 20.45 horas. I és que els dies de matrícula seran demà 28 de setembre, en horari de 15.30 a 20.30 hores, i el dilluns 2 d’octubre, en horari de 19.00 a 20.30 hores.

La documentació que s’ha d’aportar és el DNI, el carnet d’estudiant de l’escola (en cas d’haver sigut ja alumne) i el títol acreditatiu, en cas que l’interessat vulga accedir a un nivell diferent de primer de nivell bàsic.

Vols practicar anglès en un curs intensiu?

Per divesificar l’oferta de l’EOI de Llíria tornen els cursos formatius d’anglès, que s’impartixen de forma intensiva. Hi ha diferents tipus de cursos:

  • Curs de pràctica de les destresses orals, en els nivells d’A2, B1 i B2.
  • Curs d’Actualització Lingüística i Habilitats Orals, en nivell B2.
  • Preparació de la Prova de Certificació de la Prova de B1.

Pots consultar els horaris d’estos cursos de formació en anglès en el següent enllaç.

Com a novetat, s’ha organitzat un mercat de llibres perquè els alumnes puguen intercanviar, vende o comprar entre ells.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here