MARIBEL AISA: AMOR I PASSIÓ

Amb motiu de l’entrega de Medalles de la Ciutat que es realitzarà està vesprada a Maribel Aisa, la nostra Bloguer Fina Pérez ha escrit un article on destaca els valors d’esta esportista referent de l’esport femení a Llíria.

Fina Pérez: Maribel Aisa, amor i passió

Al final de la temporada esportiva passada de “l’esport rei”, en el qual només es destaca i es parla de futbolistes masculins, vam poder veure com un equip de futbol infantil femení es proclamava campió de la seva lliga, jugant contra equips masculins. I no només això, també que la màxima golejadora, i la segona, van ser dos futbolistes d’aquest equip i que, la portera és la que menys gols va rebre en la temporada.

Unes xiquetes d’entre 12 i 14 anys que van fer història i que, com en moltes altres ocasions, van reconèixer que la majoria dels seus problemes en el joc no els tenen al camp, els tenen a les grades, escoltant i aguantant comentaris que les han enviat a jugar amb nines o fregar.

Des de les vestimentes de les jugadores en algun esport, fins al nomenament de capitana per l’equip nacional de tennis, passant, com no, per la utilització de les dones com a decoració, reclam o excusa perquè augmente l’espectacle en el lliurament de premis, són els clars exemples de discriminació que en el nostre món, en la nostra època, encara podem apreciar.

Però les dones hem anat superant barreres, vencent obstacles, la major part de les vegades creats per estereotips socials i culturals, com quan ens han fet creure que el futbol era cosa d’homes i la gimnàstica de dones.

Un clar exemple d’aquesta superació el representa ISABEL AISA, la dona que avui serà homenatjada per l’ajuntament de Llíria, concedint-li la medalla de la ciutat.

Maribel Aisa, incansable lluitadora, perseverant i apassionada de l’esport, i de la fotografia, de mirada neta, alegre i divertida, sincera i directa, va vèncer obstacles i va superar barreres. Enamorada del seu poble d’adopció, Llíria, sobretot de Sant Vicent, demostrant-ho amb les imatges que regala als seus seguidors a les xarxes socials i que ens transmeten tot l’amor i passió que sent. Involucrada en el projecte de Meravelles Llirianes, ha estat una gran defensora de la candidatura de Sant Vicent i ha participat, d’acord amb la seva disponibilitat pels seus compromisos esportius, a la resta de candidatures, aportant la seva clara i sincera opinió.

Un merescut homenatge el que amb el lliurament de la medalla de la ciutat es rendeix avui a Maribel Aisa perquè amb ella l’esport s’ha enriquit, les dones hem avançat i A Llíria tenim el seu amor i passió.

Enhorabona Maribel!!.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here