Una boja ‘Despedida de soltera’ ompli de rialles el teatre

Despedida de soltera va ser la proposta de l’Escola Municipal de Teatre, en la tercera jornada del I Cicle de Teatre Amateur Local de Llíria

Despedida de solteraTere, Susana, Adela, Pilar, Laura, Serafina i Marcela van viure anit una Despedida de soltera d’allò més divertida. I és que l’Escola Municipal de Teatre va representar ahir esta desbaratada comèdia, en la Llar del Jubilat. Va ser en la tercera jornada del I Cicle de Teatre Amateur Local de Llíria, que formar part de la programació de les festes de Sant Miquel.

Esta comèdia mexicana va fer riure – sense treva – al públic, que va omplir el Teatre de la Llar dels Jubilats, que es va quedar menut. La història de la Despedida de soltera de Marcela, organitzada per les seues amigues, va ser una representació amena i ben interpretada, liderada pel personatge de Tere; encara que falta de ritme en algun dels seus diàlegs.

Despedida de soltera comença amb una festa que sembla sense contratemps; una cita que junta a un grup d’amigues, que fea molt de temps que no es reunia. Però tot es desbarata quan arriba Lupe amb una xiqueta. I esta afirma que la nena és filla de Bernardo, el promès de Marcela. És aleshores comença l’embolic que es va desembullant fins al final, en què tot queda en una xicoteta, però pesada broma.

La representació de l’Escola Municipal de Teatre va demostrar, una volta més, que Llíria és un poble amb molt de talent i que, a més, este no entén d’edats. Les huit dones que es van atrevir amb la representació de Despedida de soltera van assaborir l’elixir del seu dur esforç i treball amb el sonor aplaudiment que l’entregat públic els va oferir, en finalitzar la representació.

El I Cicle de Teatre Amateur Local de Llíria finalitza hui, amb la representació de Melocotón en almíbar de Miguel Mihura, a càrrec del Teatret de Sant Francesc. Ells seran els encarregats de tancar esta mostra escènica, a partir de les 22 hores, en el Teatre de la Banda Primitiva de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here