‘La mort d’un viatjant’ obri el I Cicle de Teatre Amateur Local de Llíria

La mort d’un viatjant ompli el teatre de rialles i molta diversió

Els veïns i veïnes de Llíria van viure ahir l’alçament del teló d’una de les principals novetats de les festes de Sant Miquel 2017: el I Cicle de Teatre Amateur Local. El Grup de Teatre dels Festers de Sant Vicent van ser els encarregats d’encetar este cicle, amb la representació del sainet La mort d’un viatjant. El Teatre de la Unió es va omplir anit per gaudir d’una nit de teatre, rialles i molta diversió.

La mort d’un viatjant és un sainet d’estructura clàssica, que planteja una situació, en què tot es barreja, fins a la seua resolució. Conta la història de Vicent, un marit que aprofita el viatge de la seua dona– de llarg el paper amb més força i millor interpretat de la nit – i la seua sogra per pegar-se una festa, amb el seu amic i la companyia de dues senyoretes de disputada reputació. Però el pla es desbarata quan apareix un venedor de llibres a sa casa i cau mort sobre el sofà. A partir d’ahí, la situació es complica, fins a un final en què tots descobreixen l’embolic.

Com ja va ocórrer al mes d’abril, quan el Grup de Teatre dels Festers de Sant Vicent van representar esta obra en el Teatre de la Banda Primitiva, l’obra va fer riure al públic, principalment pels embolics en què es posa Vicent i per les intervencions de la seua sogra, interpretada per la Clavariessa de Sant Vicent, Fina Torrijo.

La mort d'un viatjantLa comèdia de La mort d’un viatjant va ser la proposta del Grup de Teatre dels Festers de Sant Vicent per a esta primera nit de teatre del I Cicle de Teatre Amateur de Llíria. Per davant encara queden tres nits en què els actors i actrius de Llíria demostraran tot el seu talent.

Esta nit serà el torn de la companyia Alcocer@mics, amb la interpretació del El tio bufanda. Serà esta nit, a les 22 hores, en el Teatre de la Unió Musical de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here